Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ιστορική νίκη για τον ΑΟ Φάρο Κερατσινίου

Ιστορική νίκη για το AO Φάρο Κερατσινίου στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Η ομάδα του Φάρου πραγματοποίησε τη δεύτερη σερί νίκη του, αφού επικράτησε επί του Κολοσσού Ρόδου με σκορ 70-66 για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Κλειστό του Κερατσινίου.
Πρόκειται για μια ιστορική νίκη καθώς είναι η πρώτη φορά που κέρδισε ομάδα της Α1 κατηγορίας. Ο Φάρος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έως τη λήξη του ημιχρόνου, με την εξαιρετική του άμυνα στο δεύτερο μισό, κατάφερε να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενος με σκορ 50-46. Το πάθος των παικτών του Ανδρέα Πολέμη, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, δεν άφησε περιθώρια στον Κολοσσό να αντιδράσει.
Οι γηπεδούχοι, ήταν μπροστά στο σκορ καθ όλη τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου και έφτασε τους επτά πόντους η διαφορά, 67-60 (1’30 πριν το τέλος). Το τελικό σκορ(70-66) διαμόρφωσε με βολές ο Μπατής.
Δεκάλεπτα: 17-18, 33-38(ημίχρονο), 50-46, 70-66
Φάρος Κερατσινίου(Ανδρέας Πολέμης): Καράμπουλας 12, Μπατής 9, Πετροδημόπουλος 10, Αγγελόπουλος 16, Κομποδιέτας 6, Κατούφας 5, Κακιούζης 3, Παπαμακάριος 4, Σκορδίλης 5.
Κολοσσός Ρόδου(Άρης Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 12, Μπιλλης 2, Μανωλόπουλος 6, Davis 4, Releford 16, Ahonen 10, McGhee 10, Lewis 6.
Η ομάδα του Κερατσινίου ευχαρίστησε το κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο για άλλη μια φορά:
Ο μοναδικός κόσμος του Φάρου! Σας ευχαριστούμε!
Για ακόμη έναν αγώνα οι φίλαθλοι του Φάρου έδωσαν δυναμικό παρόν στο Κλειστό του Κερατσινίου σήμερα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης της ομάδας μας που με τη φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησε έδωσε την ώθηση στους παίκτες να πάρουν μια ιστορική νίκη απέναντι σε ομάδα της Α1 κατηγορίας. Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Φάρου θέλουν να τους ευχαριστήσουν θερμά και να ανανεώσουν τοραντεβού τους για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στο Λαύριο.
Το επόμενο ραντεβού της ομάδας του Φάρου 
Τη Δευτέρα (28/9) στις 17:00, ο Φάρος θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό του Κερατσινίου στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
πηγή:piraeusview.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights