Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

O πρωταθλητής Ευρώπης...Μιχάλης Κακιούζης στον Φάρο!

Για την μεγαλύτερη μεταγραφή της φετινής Α2 σας μιλήσαμε χθες (22/6) μέσω της στήλης μας «The Insider» (Ανακοινώνεται η μεγαλύτερη μεταγραφή...στην Α2) και αυτή δεν είναι άλλη από την ενίσχυση του Φάρου Κερατσινίου με τον Μιχάλη Κακιούζη.
Ο 39χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική
Ανδρών και πρωταθλητής αλλά και κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ, θα αγωνιστεί στην Α2 μετά από 20 χρόνια (1995 στον Ιωνικό ΝΦ) όπου θα συναντήσει τον αδελφό του Γιάννη, στο αντίπαλο δέος...την Κύμη! Ο Κακιούζης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Νέα Κηφισιά, ολοκληρώνοντας την σεζόν στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, όπου σε 16 παιχνίδια είχε 12 πόντους κατά μέσο όρο. 
Πλέον, και ενώ τυπικά ο Φάρος είναι ομάδα Β' Εθνικής (ο Πανελευσινιακός αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή στην Β' Εθνική και έτσι θα ανέρθει ο Φάρος στην Α2) δημιουργεί μια ομάδα φόβητρο...και σίγουρα αποτελεί το πρώτο φαβορί για την άνοδο του στην Basket League, με τους Βαγγέλη Τσάπα και Ανδρέα Πολέμη να δημιουργούν ένα σύνολο...φόβητρο ακόμα και για ομάδες της Α1.
πηγή:www.basketblog.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights