Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΚΙΟΥΖΗ

Ο Φάρος έχει ταράξει φέτος τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι, όμως η κάνουλα δεν έχει στερέψει ακόμα, καθώς ετοιμάζεται να μπει το κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση του Μιχάλη Κακιούζη.
Η ομάδα του Κερατσινίου κινήθηκε με μεθοδικότητα και άκρα
μυστικότητα τις τελευταίες ημέρες, ούσα κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του 38χρονου δυναμικού φόργουορντ.
Οι συστάσεις είναι περιττές για τον σπουδαίο Έλληνα παίκτη, ο οποίος έχει χαράξει μεγάλη διαδρομή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Σιένα, η Μπαρτσελόνα, η Εφές Πίλσεν, η Ρόμα και ο Άρης.
Το 2002 ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Βασίλισσας, ενώ το 2005 και το 2006 ήταν αρχηγός της εθνικής μας ομάδας σε δύο από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της (χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου, ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας).
Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Νέα Κηφισιά υπό την καθοδήγηση του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ έκλεισε την περασμένη σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα, παίζοντας στον ΑΠΟΕΛ.
Ο Φάρος είναι πάρα πολύ κοντά στην απόκτησή του, συνθέτοντας ένα φοβερό δίδυμο στη γραμμή των ψηλών με τον Νίκο Αγγελόπουλο. Το ερώτημα που τίθεται, βέβαια, είναι ποιός θα “βαφτιστεί” σέντερ…

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights