Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Β.Καράμπουλας στο basketblog.gr: «Μοναδικός στόχος η άνοδος»

Ο Φάρος Κερατσινίου αποτελεί χωρίς δεύτερη σκέψη την ομάδα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έχει φέρει στον Πειραιά ένα γαλαξία αστέρων, θέλοντας να φέρει την ομάδα στο υψηλότερο μπασκετικό επίπεδο.
Ωστόσο, η πρώτη μεταγραφή που έσπευσε να κάνει πράξη
ήταν αυτή του Βαγγέλη Καράμπουλα, φέρνοντας στον Φάρο τον άνθρωπο των ανόδων. Ο 34χρονος σκόρερ ούτε λίγο ούτε πολύ έχει οδηγήσει τις τέσσερις τελευταίες ομάδες του, σε ισάριθμες ανόδους, και σίγουρα αποτελεί τον παίκτη που κάθε προπονητής θα ήθελε στο ρόστερ του.
Συγκεκριμένα την σεζόν που μας πέρασε κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής της Α2 με την Καβάλα, ενώ το ίδιο στόχο πέτυχε με ΑΕΚ, Νέα Κηφισιά και Ίκαρο Καλλιθέας, με τον οποίο αγωνίστηκε και στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ο Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε στο basketblog.gr, για την επιλογή του να συμφωνήσει με τον Φάρο, τονίζοντας ότι τον κέρδισε ο προσέγγισε του Βαγγέλη Τσάπα, ενώ τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η άνοδος. Επίσης μίλησε για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν συμφωνεί με την επιλογή των playoffs.
Νέα πρόκληση και νέος προορισμός για σένα, αποτελεί ο Φάρος ένα νέο στοίχημα στην πλούσια καριέρα σου;
Σίγουρα είναι ακόμη μια πρόκληση που θέλω να την βγάλω εις πέρας. Πάντα αναζητώ κίνητρα ώστε να είμαι πάντα σε εγρήγορση, και θέλω να πετυχαίνω νέους στόχους στην καριέρα μου.
Αποτελείς έναν από τους παίκτες, που ανήκουν σε ένα κλειστό κλαμπ, που γνωρίζουν τον δρόμο για να οδηγείς τις ομάδες στην άνοδο. Αλήθεια γνωρίζεις τον τρόπο, και επιθυμείς ο Φάρος να είναι η πέμπτη ομάδα με την οποία θα το πετύχεις;
Τον δρόμο νομίζω ότι τον ξέρω γιατί σε όλες τις ανόδους μου ήταν ο ίδιος. Δουλειά και αγάπη μεταξύ των συμπαικτών μου, αυτό είναι το μυστικό. Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να ξέρει τον ρόλο του και το τι πρέπει να κάνει για να ανέβει μια ομάδα, και αυτό σίγουρα θεωρώ ότι πλέον το γνωρίζω.
To 2011-2012 ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκες στην Α1 (με τον Ίκαρο). Ποιος είναι ο λόγος που διαλέγεις την Α2, και για παράδειγμα δεν ακολούθησες την Καβάλα στην Α1;
Το να αγωνίζομαι στην Α1 με τα μισά χρήματα από ότι θα πάρω στην Α2 είναι κάτι που δεν θα το έκανα. Ιδίως σε αυτήν την Α1 που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Έχω παίξει παλαιότερα όταν οι ομάδες είχαν κανονικά μπάτζετ κ όχι όπως τώρα που φυτοζωούν.
Ο Φάρος έχοντας μια εκπληκτική διοίκηση, έχει φτιάξει μια dream team, αλλά εσύ ήσουν ο πρώτος από τους πρωτοκλασάτους παίκτες που συμφώνησες με την ομάδα του Κερατσινίου. Τι σε κέρδισε και επέλεξες τον Φάρο;
Καταρχήν dream team δεν θα την αποκαλούσα γιατί θα πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο αν είμαστε. Αν κάποιος νομίζει ότι ήδη έχουμε ανέβει επειδή πήραμε πολύ καλούς παίκτες απλά θα του πω να πάρει χαρτομάντιλα γιατί θα του χρειαστούν! Σίγουρα έχουμε πάρει ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα μας αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό που με κέρδισε στον Φάρο ήταν η προσέγγιση του προέδρου Βαγγέλη Τσάπα που μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε στην ομάδα του αλλά και το όραμα που έχει για αυτήν την ομάδα.
Λαμβάνοντας ως δεδομένος ότι ο Φάρος θα αγωνιστεί στην Α2, το φετινό πρωτάθλημα φαντάζει ως το πιο δυνατό το τελευταίων ετών, και πως βλέπεις τις κινήσεις των υπόλοιπων διεκδικητών της ανόδου;
Σίγουρα είναι το πιο δυνατό των τελευταίων ετών και ακόμη θα δυναμώσουν κι άλλες ομάδες στην συνέχεια. Οι κινήσεις των υπολοίπων διεκδικητών νομίζω ότι είναι σαν τις δικές μας. Η Κύμη πήρε παίκτη από Ευρωλιγκα, ο Προμήθεας πήρε τον Φάνη Κουμπούρα και νομίζω ότι θα δούμε και άλλα ακόμη, άρα αναμένεται το φετινό πρωτάθλημα να είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Ως παίκτης με μεγάλη εμπειρία, πως βλέπεις τα playoffs και τα playout, που κάνουν ντεμπούτο στην Α2;
Προφανώς γίνεται επειδή κάποιες ομάδες τα παρατάνε όταν βγαίνουν εκτός στόχων ή σώνουν την κατηγορία γρήγορα και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει η Α2 να έχει πλέι οφ., αλλά ποιος είμαι εγώ για να κρίνω μια τέτοια απόφαση!Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο.
Και τέλος, μερικά λόγια για τον φετινό Φάρο, και τους στόχους σας;
Ο Φάρος όλα αυτά τα χρόνια είναι και λειτουργεί σαν μια οικογένεια. Ανεξαρτήτου νίκης ή ήττας όλοι είναι μαζί κ αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Άνοδος!!!
πηγή:www.basketblog.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights