Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλο αναμένεται το ενδιαφέρον της 11ης αγωνιστικής!!!

Τεστ ανόδου στον Υμηττό!!

Ο ΓΣ Κύμης έχει αποκτήσει από νωρίς το προβάδισμα στην κούρσα για την άνοδο στην Α2. Η ομάδα της Εύβοιας γνωρίζει πολύ καλά όμως ότι μπορεί να το απολέσει απότομα, εφόσον δεν περάσει αύριο νικηφόρα από το κλειστό του Υμηττού, εκεί δηλαδή όπου στραβοπάτησε νωρίτερα στο πρωτάθλημα ο μεγάλος αντίπαλος του, ο Φάρος Κερατσινίου. Τόσο σημαντική μπορεί να θεωρηθεί η μεγάλη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του Αμύντα και της Κύμης, της τελευταίας για το 2014 στη Β” Εθνική.
Ο Αμύντας έχει αποδείξει ότι μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί στην έδρα του, όπου μετά την απρόσμενη ήττα της 2ης αγωνιστικής από το Ηράκλειομετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, όλες με διψήφιες διαφορές πόντων. Μεταξύ αυτών ήταν φυσικά και το πειστικό 88-78 επί του Φάρου Κερατσινίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, το πρώτο αποτέλεσμα που απέδειξε ότι οι δύο νεοφώτιστες ομάδες δεν… παίζουν μόνες τους στο νότιο όμιλο.
Στο μεταξύ ο Φάρος δεν θα έχει κι αυτός εύκολο έργο κόντρα στον Παπάγο, αν και μέχρι στιγμής δεν δυσκολεύεται ιδιαίτερα στο γήπεδο του, όπου έχει απολογισμό 4-0 με 16,7 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο. Η έδρα θα έχει τον πρώτο λόγο στο Περιστέρι, όπου η φορμαρισμένη ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου θα επιχειρήσει να σημειώσει την 5η συνεχόμενη νίκη της, έχοντας απέναντι της τον (προερχόμενο από τρεις σερί ήττες) Φιλαθλητικό, την ίδια ώρα που ο (3ος) Πανερυθραϊκός θα υποδεχτεί τον φορμαρισμένο Ιωνικό Νίκαιας (4 σερί νίκες).

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights